۱۳ اسفند ۱۳۹۲، ۱۰:۱۰

سالار خبر داد:

4 هزار اصله نهال در میامی کاشته می شود

4 هزار اصله نهال در میامی کاشته می شود

میامی - خبرگزاری مهر: شهردار میامی از کاشت چهار هزار اصله نهال در سطح شهر خبر داد و افزود: این نهال ها در بلوار مهارت و ورودی شهر کاشته می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا سالار صبح سه شنبه در جلسه هماهنگی برنامه های هفته درختکاری در محل دفتر شورای شهر میامی به اهمیت حفظ فضای سبز اشاره داشت و افزود:یکی از مهمترین اقدامات شهرداری ها رسیدگی به فضای سبز شهری و حفظ و حراست از منابع طبیعی است.

وی درختکاری در مقابل پارک جنگلی آب مرجان را اولین گام در توسعه فضای سبز شهر میامی دانست و اظهار داشت: با بوجود آمدن این پارک جنگلی و با امتداد درختکاری آن به سمت ورودی شهر فضای مناسب و جدیدی ایجاد خواهد شد.

شهردار میامی با بیان اینکه اقدامات اولیه در خصوص پارک جنگلی آب مرجان توسط شهرداری و شورای شهر صورت گرفته است تصریح کرد: این پارک جنگلی در آینده ای نزدیک با احداث جایگاه CNG و ساخت رستوران که گود برداری آن نیز انجام شده است به منطقه تفریحی و گردشگری مناسبی در شهر میامی تبدیل خواهد شد.

سالار همچنین بر اهمیت توجه به تفرجگاه های سطح شهر نیز اشاره داشت و گفت: بلوار مهارت که در مسیر تفرجگاه سه چنار است نیز با درختکاری که در دو طرف این بلوار انجام خواهد شد فضای مناسبی را برای حضور مسافران در ایام نوروز فراهم می کند.

کد مطلب 2248776

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha